Scott Dixon na koni

iM3, 20. září 2009, 20:31 Google+

TARGET CHIP GANASSI RACING - REVIEW; Scott Dixon předjel Daria Franchittiho při předjíždění opozdilců a první místo už nikomu nepustil. Dominantní postavení stáje Ganassi vyhouplo Scotta Dixona do vedení šampionátu, za ním je o pět bodů Dario Franchitti

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon, Scott

Dixon, Scott | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Scott Dixon, 1.
Pro náš tým je double fantastickým výsledkem, prostě úžasné. Motegi je tratí, kde jsem vždy chtěl vyhrát. Pro mě osobně je Motegi hned za Indianapolis 500. Je to velmi složitý ovál. Pamatuji, jak jsem přijel před několika lety do Motegi poprvé, měli jsme jiné motory, ale ta vášeň fanoušků byla stejná. Předvedli jsme dobrou show a získali důležité body do šampionátu.

Dario Franchitti, 2.
Náš tým byl opravdu silný, oba vozy byly téměř vyrovnané. Můj vůz měl pravděpodobně navrch v provozu, Scottův pak při samostatné jízdě. Při prvním stintu se mi podařilo zůstat na dráze déle než Scott, vypadalo to pro mě dobře. Po druhé sérii zastávek jsem měl solidní náskok, ale při předjíždění opozdilce jsem najel na hrbol a skončil v nečistotách. Musel jsem výrazně zpomalit a v tu chvíli mě Scott předjel. Je to nešťastná ztráta vedení, od té chvíle jsme dělali všechno pro to, abychom získali ztracené vedení, ale při rovnoměrně rozložených silách nebylo možné Scotta předjet.
Vytisknout

Diskuze: Scott Dixon na koni

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Justin Wilson málem havaroval

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud