Kvalitní jezdecké duo postrádá rychlost

iM3, 20. září 2009, 20:22 Google+

HVM RACING - REVIEW; Viso a Doornbos absolvovali pohodový závod, kdy nemuseli čelit závažným problémům. Bohužel pro ně, chyběla jim rychlost, kterou by zaklepali na brány první desítky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Viso, Ernesto

Viso, Ernesto | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

E. J. Viso, 15.
Znovu jsme absolvovali celkem jednoduchý závod, bohužel nám chyběla rychlost na první desítku. Snad se nám při posledním závodě v Homesteadu bude dařit lépe. Vím, že tým s velkým nasazením vůz zlepšuje, ale pořád nám něco chybí.

Robert Doornbos, 16.
Byl to dlouhý závod. Největší škodu jsme utrpěli už v kvalifikaci, kdy jsme startovali daleko vzadu. Náš první stint nebyl příliš dobrý, vůz trpěl nedotáčivostí, takže jsme museli udělat razantní změny. Musel jsem mačkáním tlačítka rádia posílat vzkazy, protože jsme nemohl mluvit, v boxech mi nerozuměli. Takže dvojitý klik byl ano, jeden ne. Z toho nešlo moc dobře přenastavit vůz, protože na jejich otázky jsem mohl odpovědět pouze ano nebo ne. V boxech mi mechanici zvýšili přítlak předního křídla, což chování vozu zlepšilo. Asi třicet kol jsem jezdil za Tony Kanaanem a pohodově jsem držel jeho rychlost, bohužel při žlutých vlajkách jsme se propadli o pět míst dozadu.
Vytisknout

Diskuze: Kvalitní jezdecké duo postrádá rychlost

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Mutoh, Hideki

Mutoh je před domácími fanoušky zklamán

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud