Tony Kanaan komentuje týmovou školku

iM3, 9. června 2009, 18:03 Google+

Když Dario Franchitti odcházel z týmu Andretti Green Racing, prosil ho Tony Kanaan ať zůstane. Nechtěl mít na krku školku. Tím samozřejmě myslel Marca Andrettiho, Danicu Patrick a Hideki Mutoha. A právě první dva se v Texasu dostali do menšího křížku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti - Kanaan

Andretti - Kanaan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Marco Andretti podal výborný výkon, předjel pátou Patrick a pak si smlsnul na Franchittim. S víkendem byl naprosto spokojen, ovšem neopomenul zmínit počínání Danici Patrick, která mu předjetí značně znesnadňovala.

„Nejtvrdšími jezdci na dráze jsou mí týmoví kolegové, nechápu to,“
uvedl Andretti. Naopak Patrick v ničem problém nevidí, podle ní bylo vše v naprostém pořádku.

Do otevřené diskuze se nakonec vložil i nejstarší Tony Kanaan. „Nestojí za to, aby udělali něco, čeho by později mohli litovat. Já už to absolvoval. Šel jsem do pěstního souboje se Samem Hornishem, no a Hornishův otec mi to pěkně nandal, teď toho lituji,“ popisoval Kanaan událost ve Watkins Glen z roku 2007.

„Za svůj život se učíte. Proto jsem mu (Andrettimu) řekl, ať se uklidní. Byl jsem za nimi a celou věc jsem viděl. Rozhodně si nad tím sedneme a promluvíme si o tom.“

„Vypadalo to, jako by závodili o vedení a přitom se prali o šestou nebo sedmou pozici. Jsou to ještě děti, jednou budou moudřejší a naučí se sami sebe respektovat,“ zakončil Kanaan.
Vytisknout

Diskuze: Tony Kanaan komentuje týmovou školku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge/Mücke

V Německu bude zpět Aston Martin Vantage GT2

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud