Vitor Meira mimo hru až do konce sezóny

iM3, 26. května 2009, 20:07 Google+

Vitor Meira má pravděpodobně do konce sezóny vystaráno. Jeho nešťastná kolize s Raphaelem Moraesem nedopadla vůbec dobře. Výsledkem tvrdého nárazu jsou dva zlomené obratle a dlouhá rekonvalescence. Možná až do konce sezóny.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barron, Alex

Barron, Alex | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Vitor Meira si poleží minimálně čtyři až šest měsíců. To je pro brazilského pilota, který nikdy nevyhrál, ale prvenství měl několikrát na dosah, velmi smutná zpráva.

Majitel stáje A. J. Foyt zatím o náhradě nemluví. Ale bude si muset pospíšit, závod v Milwaukee začíná už tento týden. Šance rodinného spojení je půl na půl. Jeho vnuk A. J. Foyt IV má sice s IndyCar bohaté zkušenosti, ale jejich předchozí spolupráce nenesla ovoce a docházelo ke konfliktům. Foyt IV nepatří do ligy výjimeční, naopak Foyt je velmi impulzivním člověkem. S jezdci si nebere servítky, ani nemá problém (konkurenční) piloty fyzicky napadnout.

Kdo nakonec usedne do monopostu s číslem 14 je ve hvězdách, ale každým dnem budeme očekávat oficiální zprávu.

A. J. Foyt fyzicky napadl Arie Luyendyka v sérii IndyCar. Luyendyk pronesl větu ohledně chování Foytova pilota, načež otylý majitel stáje neudržel nervy na uzdě a Luyendyka zfackoval a shodil na zem. Bohužel, toto video na Youtube nenajdete…
Vytisknout

Diskuze: Vitor Meira mimo hru až do konce sezóny

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bell, Townsend

Krutá realita Indianapolis 500

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud