Krutá realita Indianapolis 500

iM3, 26. května 2009, 20:00 Google+

Indianapolis 500 je svým způsobem krutý závod. Mnoho jezdců startuje jen zde a pokud předčasně skončí, mají hořkou pachuť v ústech. Ale co piloti, kteří udělají nejlepší výsledek své kariéry a stejně pevné místo nedostanou? Ten pocit hořkosti je snad i větší. O svém by mohl mluvit Townsend Bell.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bell, Townsend

Bell, Townsend | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Američan, jenž se připojil k týmu KV Racing, na startovní listině letošního ročníku chybí. V polovině května mu zavolal Kevin Kalkhoven a nabídl mu místo ve třetím voze. Bell neváhal a nabídku přijal. V kvalifikaci se umístil na 24. místě, ale v závodě dojel na čtvrté pozici.

Townsend Bell přiznává, že by se do IndyCar rád vrátil, ale je realista. S žádnou nabídkou nepočítá. „Má kariéra spočívá v různých příležitostných startech, už šest let. Na tom ale nezáleží, letošní závod byl vynikající,“ uvedl Bell.

„Hodnotí vás jen podle posledního závodu, tak nějak se to říká, ne? Tak uvidíme,“ doufá skrytě Bell.

Townsend Bell získal v roce 2001 titul šampióna IndyLights. Bell své konkurenty hodně proháněl. „V Indy Lights jsem závodil v Wheldonem, Dixonem nebo Patrick, to jsou všechno závodníci, které dokážu porazit.“
Vytisknout

Diskuze: Krutá realita Indianapolis 500

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kristensen, Tom

Proč Kristensen odchází?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud