Panther Racing podruhé na druhém místě

iM3, 25. května 2009, 18:00 Google+

PANTHER RACING - REVIEW; Ačkoliv stáj už podruhé v řadě za sebou skončila těsně za vysněnou první příčkou, o zklamání nelze hovořit. Právě naopak, Wheldon předvedl perfektní výkon hodný šampióna série IndyCar.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wheldon, Dan

Wheldon, Dan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Dan Wheldon, 7.
Lépe už jsme zajet nemohli. Moc často se mi v kariéře nestalo, abychom ukončili víkend s pocitem, že všechno klaplo na výbornou. Zastávky v boxech patřily na nejvyšší úroveň. Ani jsem nemusel moc předjíždět, mechanici mi vždy získali pár pozic navíc. Neměl jsem akorát dost rychlosti, abych předjel Helia Castronevese, naopak Danicu Patrick jsem lehce udržel za zády.

Scot Sharp, 14.
Byl to dlouhý den. Měli jsme vysoké očekávání, neboť jsme jeli se stejným nastavením vozu jako Dan Wheldon. Ale objevily se problémy s nedotáčivostí, zejména při jízdě za jiným vozem. Potom se nedotáčivost přeměnila v přetáčivost. Po celý závod jsme nedokázali přijít na řešení. Až v závěru se nám podařilo upravit monopost tak, že jsem byl schopen jet posledních patnáct kol na plný plyn. Jsme trochu zklamaná z výsledku, ale celkově byl závod uspokojivý.
Vytisknout

Diskuze: Panther Racing podruhé na druhém místě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Viso, Ernesto

U HVM Racing balili předčasně

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud