Danica Patrick porazila mužské osazenstvo

iM3, 25. května 2009, 17:56 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Pouze Danica Patrick uhájila čest stáje. Třetím místem zlepšila svůj dosavadní rekord v Indianapolis. Naopak Andretti kolidoval s Moraesem už v prvním kole a Kanaana zradil blíže neidentifikovatelný defekt. Mutoh dojel v TOP10, ale příliš spokojen není.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Danica Patrick, 3.
Chlapci v našem týmu odvedli fantastickou práci, zejména na pitlane. Vůz byl výborný, zejména v posledním stintu. Sice bych ráda odjela posledních 35. kol bez žluté, ale co se dá dělat. Věděli jsme totiž, že tankovat už nebude třeba. Ale jsem spokojená, že jsem se dokázala udržet za Wheldonem.

Hideki Mutoh, 10.

Vůz byl velmi dobrý, na druhou stranu jsme čekal lepší výsledek. Pokud by stálo štěstí na naší straně, mohli jsme dojet v TOP5. Tým pracoval na maximum, za to mu velmi děkuji. Už se těším na Milwaukee.

Tony Kanaan, 27. - nedojel

Závod rozhodně neskončil jak bychom si představovali. Něco se na voze zlomilo a já uprostřed rovinky narazil do zdi, pak jsem dostal ránu ještě ve třetí zatáčce. Je to vždy smutné, když skončíte závod tímto způsobem. Ale jsem šťastný, že jsem odešel z tak velké nehody po svých. Čelní náraz v rychlosti 180 mil za hodinu a stát tady s vámi, tomu se říká štěstí.

Marco Andretti, 30. - nedojel

Dnešní výsledek je opravdu neštěstím. Mohli jsme být velmi rychlí, pracovali jsme na voze celý měsíc, teď už pravdu o naší rychlosti nezjistíme. Musíme se přes to přenést a doufat v lepší závod.
Vytisknout

Diskuze: Danica Patrick porazila mužské osazenstvo

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Carpenter, Ed

Ed Carpenter přebírá žezlo

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud