Wheldon pravděpodobně nastoupí v Austrálii

iM3, 23. září 2008, 18:30 Google+

Šampión z roku 2005 se z týmem Target Chip Ganassi definitivně rozloučil. Dario Franchitti absolvuje návrat do IndyCar už letos v Austrálii a pro Wheldona nezbylo místo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wheldon, Dan

Wheldon, Dan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Dan Wheldon ale svůj domov již našel. Do stáje Panther Racing před pár dny zavítal, pozdravit staré známé a seznámil se s novými členy. Na okruhu Indianapolis dokonce svezl známou tvář ze stanice CBS Russe Mitchella. Panther Racing má jako jediný ve startovním poli dvousedadlový monopost IndyCar. Mitchellova první slova po nasednutí do vozu zněla: „A kde to má stereo? Kde je klimatizace…?“

Takže Wheldon se pustil do plné spolupráce s týmem. Ale co Meira? Ten dostal vyhazov a je bez práce. Snad to s příjemným Brazilcem, kterému prvenství stále uniká, dopadne dobře. Naději na setrvání v sérii nepochybně má. Kolonka se sedmdesáti odjetými závody je v jeho "životopise" dobrým předpokladem pro angažmá v jiném týmu.

Pravděpodobně by se o něj mohly poprat týmy z bývalé CCWS. Sice už po kompletní sezóně zkušenosti mají, ale Meira by mohl potencionální stáji hodně přispět. Třeba by zakotvil u stáje Forsythe Racing. Ovšem to se teprve uvidí. Gerry Forsythe naznačil úmysl návratu, ale off-season je dlouhá.
Vytisknout

Diskuze: Wheldon pravděpodobně nastoupí v Austrálii

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Franck Montagny dnes testuje s Andretti-Green - anotační foto

Franck Montagny dnes testuje s Andretti-Green

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud