Team Penske nejrychlejší ze všech

iM3, 24. srpna 2008, 10:45 Google+

INFINEON - KVALIFIKACE; Požár návěsu kamiónu, jenž postil tým Penske a zničil tak oba monoposty mířící na kalifornský okruh, evidentně stáj nijak zásadně neovlivnil. Po dodání náhradních vozů odvedli mechanici maximální úsilí jejich přestavbou a Castroneves s Briscoem se odměnili první řadou.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves - Briscoe

Castroneves - Briscoe | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Team Penske tak znovu dominoval bojům o postavení na startu. Jenže rozhodující je závod, za který se přidělují body. Briscoe má letos na kontě dvě vítězství, Castroneves na něj čeká více než rok.

Třetí nejrychlejší čas zajel překvapivě Power a potvrdil skvělou formu stáje KV Racing, Servia taktéž odvedl výbornou práci, stačila na šesté místo.

Čtvrtou pozici získal Kanaan, opět nejlepší z celého týmu Andretti Green. První pětku jezdců z jižní polokoule uzavřel Dixon.

O velké spokojenosti může mluvit i Mario Dominguez, jedenáctou příčku snad nečekal ani on, nebo jeho tým. Naopak zklamán je Dan Wheldon (15.). Ani Thomas Scheckter, poprvé nasazen na klasický okruh, nenašel správné nastavení monopostu a musel bojovat s přetáčivostí.
Vytisknout

Diskuze: Team Penske nejrychlejší ze všech

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Petrov, Vitalij

Benzín srazil do kolen Pantana i Sennu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud