Ohromné překvapení, Wilson vyhrává trénink

iM3, 4. dubna 2008, 17:24 Google+

ST. PETERSBURG - 1. TRÉNINK; Už v polovině tréninku bylo očividné, že piloti z Champ Car nedopadnou jako v Homesteadu a alespoň přiměřeně proženou staré známé tváře z IndyCar. Nicméně v samém závěru se o překvapení postaral Justin Wilson, který zajel absolutně nejrychlejší čas.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wilson, Justin

Wilson, Justin | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan se po vypršení své 30-ti minutové penalizace usadil na čele, ale v poslední chvíli mu rybník vypálil rychlý Wilson. Druhý Vitor Meira na britského závodníka ztratil dvě desetiny vteřiny. Na třetím a čtvrtém místě skončili Kanaan s Castronevesem.

Je evidentní, že tým Newman / Haas / Lanigan Racing se na klasické tratě nejlépe připravil a z nově příchozích stájí je největším favoritem. Rychlost NHL Racing totiž podtrhuje šestým místem Graham Rahal, jenž v Homesteadu chyběl. Rahal za sebou nechal i vítěze minulého závodu Scotta Dixona.

Piloti bývalé série se v St. Petersburgu rozhodně neztratili a výsledková tabulka je řádně promíchaná. O zklamání se postarali zástupci stáje Vision Racing. Ed Carpenter a A.J. Foyt IV. v Homesteadu ohromovali, teď jim patří 22. resp. 23. místo. Výsledkovou tabulku uzavírá Marty Roth, který na Wilsona ztrácí sedm vteřin. Jedinou žlutou fázi tréninku způsobil Ryan Hunter-Reay, dohromady odjel pouze šest kol.
Vytisknout

Diskuze: Ohromné překvapení, Wilson vyhrává trénink

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kanaan, Tony

Tony Kanaan penalizován za akci v Homesteadu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud