Dreyer & Reinbold Racing 2008 Preview

iM3, 24. března 2008, 08:00 Google+

SEASON PREVIEW; Stáj Dreyer & Reinbold Racing chce konečně zopakovat prachem zašlý rok 2000, kdy se tato mladičká stáj radovala z dosud jediného prvenství v IRL.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Duno, Milka

Duno, Milka | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

D & R Racing několik posledních let neprožívá zrovna povedené sezóny. Angažovaní jezdci se pravidelně pohybují v druhé desítce startovního pole a jen sporadicky se objeví na předních místech.

Buddy Rice absolvuje kompletní sezónu. Tento Američan patří mezi nejzkušenější piloty IndyCar. Dosud nastoupil do 80ti závodů a v premiéře za D & R Racing byl třikrát klasifikován v TOP5. Milka Duno byla v loňském roce nejčastěji viděna na posledním místě startovního pole. S novým týmem chce zaútočit na první desítku. Pomoci ji k tomu má zkušený Rice. Duno má na programu jedenáct podniků, ve zbylých ji nahradí Townsend Bell, ačkoliv na Indy 500 nastoupí všichni tři.

DENNIS REINBOLD - spolumajitel týmu
Tato zimní přestávka pro nás znamenala spoustu práce, ale bavilo nás to. Krátil se čas, ale my jsme pokračovali v plánu. Testovací program probíhal dobře a v nové unifikované sérii IndyCar se těšíme na svou nejúspěšnější sezónu.












BUDDY RICE
Datum narození: 31. 1. 1976
Místo narození: Phoenix, USA
Bydliště: Phoenix, USA

Rozhodně si myslím, že se můžeme oproti loňsku zlepšit. Ačkoliv byl začátek roku plný úskalí, jakmile se daly věci do pohybu, bylo možno vidět pokrok. Tento rok jsme v mnohem lepší pozici. Na klasických tratích by měl být náš výkon lepší, na krátkých oválech máme co dohánět. Největší zlepšení uvidíte na velkých oválech. Ty jsou naší současnou prioritou.













MILKA DUNO

Datum narození: 22. 4. 1972
Místo narození: Caracas, Venezuela
Bydliště: Miami

Už jsem Buddymu řekla: "Připrav se, budu se tě ptát na všechno." Mám v plánu se od něj učit. Vyhrál Indy 500, je velmi dobrým jezdcem. Musíte se snažit vyptávat lidí, kteří mají více zkušeností, než vy. Musíte v těchto případech získávat výhody. Jako každý, kdo zde startoval, mám omezené zkušenosti. Byla jsem nová. Stále se mám co učit. V minulém roce jsem se naučila mnoho věcí, obzvlášť od mého inženýra Panoho Cartera a od mého spottera.












TOWNSEND BELL

Datum narození: 19. 4. 1975
Místo narození: San Franciscko, USA
Bydliště: San Luis Obispo, USA

Je skvělé být zpět. Byla to dlouhá dovolená, ale teď vím, že Dreyer and Reinbold Racing bude pracovat velmi tvrdě a dá mi příležitost uspět. Nemohu se dočkat, až opět vyjedu na dráhu. Jsem naprosto vzrušen.

DREYER & REINBOLD RACING
Čísla vozů: 15 - Rice, 23 - Duno, Bell
Manažer týmu: Gary Neal
Šéfinženýr: J. Dick (15), C. Finch (23)
Šéfmechanik: M. Shambarger (15), F. Reilly (23)

2007 REVIEW
Starty: 35
Vítězství: 0
TOP 5: 3
TOP 10: 13
Pole-position: 0
Kol ve vedení: 49
Nejlepší pozice na startu: 7
Nejlepší pozice v závodě: 4
Počet dojezdů do cíle: 27
Vytisknout

Diskuze: Dreyer & Reinbold Racing 2008 Preview

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Vojtěch, Štěpán

Štěpán Vojtěch testoval Mosler + FOTO

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud