Srdečně Vás zveme na nové diskuzní fórum

Marek Litzman, 14. října 2007, 12:24 Google+

DISKUZNÍ FÓRUM: Server auto-news.cz Vás srdečně zve na nové diskuzní fórum, zdroj zajímavých informací, zábavy a příjemné debaty.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Vážení čtenáři,

možná jste si již všimli dílčí změny na webu auto-news.cz. Rozhodli jsme se zásadně inovovat fórum, které nebylo ve své předchozí verzi příliš využívané.

Pro novou verzi jsme použili nejnovější generaci systému phpBB, která používá oproti předchozí mnoho inovací a vylepšení.

Doufáme, že nové fórum Vám přinese další příjemné chvíle na portálu AutoNewsNetwork, bude to pro Vás další hodnotný zdroj informací, ale i pobavení.

Mimo jiné se můžete těšit na diskuze o zákonech, situacích na silnicích, automobilkách a autech, všech možných motorsportech. Pro ty, kteří by rádi něco prodali, bude k dispozici sekce bazar a pro zábavu je určena sekce s vtipy, kuriózními videi, obrázky a zvuky.

Samozřejmě se těšíme i na další Vaše poznatky, zážitky a zkrátka vše co Vás bude zajímat.

Onou pověstnou třešničkou na dortu pro Vás může být informace, že právě na fóru budeme zveřejňovat první dojmy z aktuálně testovaných vozů. Jako první můžete diskutovat o testu Fordu Focus ST.

Pro přispívání na fóru není třeba se nutně registrovat, přesto bych Vám však registraci doporučil, jen tak totiž budete mít možnost zpětně upravovat své články, hlasovat v anketách, nahrávat soubory apod.

Čas od času se na fóru objeví i nějaká ta soutěž, občas o nejaktivnějších diskutujícího, občas i jiné. Přednost potom budou mít opět registrovaní.

Doufáme, že se fórum stane další oblíbenou položkou na webu auto-news.cz.

Těšíme se na Vás na adrese forum.auto-news.cz

Za celou redakci Marek Litzman, administrátor fóra.

Vytisknout

Diskuze: Srdečně Vás zveme na nové diskuzní fórum

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Reid, Jonny

Ve sprintu kraloval Zéland, Češi bez bodu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud