Felipe Giaffone je zpět

Daniel Šupa, 6. září 2003, 21:21 Google+

Po sedmi promeškaných závodech se Brazilec opět posadil do kokpitu ke svému dalšímu letošnímu startu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Felipe Giaffone havaroval v červenci při závodě Kansas 300 poté, co mu zkřížil cestu Dan Wheldon a nehoda pro něj skončila zlomeninou pravé nohy a pánve.

Po soukromém testu na okruhu Chicagoland v minulém týdnu se pilot se stájí Mo Nunn Racing dohodl, že se již o tomto víkendu zúčastní celého závodu právě na tomto okruhu.

„Je ohromné být zpět, skutečně skvělé. Noha byla bez problémů. Ke konci dne sice bývá občas unavená a trochu ji cítím, ale pak dám levou před pravou a pokračuji dál,“ prohlásil ke svému návratu Giaffone.

Jezdec svůj návrat uspíšil co nejvíce a pilně trénoval, jeho záskok v týmu, Alex Barron totiž zvítězil v závodě Michigan 400, což znamená, že tým je dobře připravený.

„Čekání bylo příliš dlouhé, zmeškal jsem plných 7 závodů, ale pracovali jsme s týmem na zrychlení vozu a myslím si, že máme opravdu dobrý vůz. Pro závod zdá se být dobrý, musíme ještě najít nějakou tu desetinku, aby to bylo skvělé, ale s vozem se mi jelo po mé přestávce velmi dobře,“ dodal brazilský pilot, pro něhož bude tento víkend zatěžkávací zkouškou.

Vytisknout

Diskuze: Felipe Giaffone je zpět

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dva návraty při posledním závodě - anotační foto

Dva návraty při posledním závodě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud