GP Německa: Z Pole position Ricardo Sperafico

Daniel Šupa, 2. srpna 2003, 01:51 Google+

V dnešní kvalifikaci pro zítřejší závod Formule 3000 byl nejrychlejší Ricardo Sperafico.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

V první řadě doplní jeho vůz stáje Coloni Motorsport stále se zlepšující Ital Vitantonio Liuzzi s modrým monopostem v barvách sponzora Red Bull, který je největším překvapením letošního ročníku seriálu.

Na zítřejším startu bude poprvé v letošním roce chybět v první řadě monopost Švéda Bjorna Wirdheima. Na vedoucího jezdce průběžného pořadí zbyla až třetí startovní pozice, nicméně bude mít výhodu více pogumované trati pod svým monopostem než Liuzzi.

S druhým vozem stáje Red Bull Junior startující Rakušan Patrick Friesacher zajel 4. čas a znovu se mezi absolutně nejlepší nedokázal prosadit Giorgio Pantano ze stáje Durango, jenž nevykročil k potřebnému vítězství do boje o titul právě nejlépe.

Český pilot Jaroslav Janiš bude zítra startovat ze 4. řady poté, co se umístil se svým nejlepším časem na 8. místě. Jeho kolega ze stáje ISR Charouz Francouz Schroeder bude startovat z pozice jedenácté.

Debutant v seriálu FIA F3000 Sam Hancock skončil s monopostem týmu Super Nova na 14. místě. Kvalifikace na okruhu Hockenheimring se zúčastnilo pouze 16. vozů.

Vytisknout

Diskuze: GP Německa: Z Pole position Ricardo Sperafico

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Alex Barron bojuje o angažmá - anotační foto

Alex Barron bojuje o angažmá

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud