Vancouver: Tracy opět na Pole position

ar1, 27. července 2003, 21:04 Google+

Po včerejší ztrátě bodu za první místo v páteční kvalifikaci, Tracy v sobotu odpověděl ziskem dalšího PP v letošní sezoně.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Tracy odpověděl dosti razantním způsobem, když jako jediný jezdec pokořil bariéru 1:01 minuty, přesněji s časem 1m00.926s. Svoji jízdu ukončil po 11 minutách jízdy, poté seděl v kokpitu a sledoval monitor, na kterém sledoval celou situaci.

Osm minut před koncem kvalifikace také skončil Patrick Carpentier, který narazil v poslední zatáčce do zdi a svoji jízdu ukončil. Byla vyvěšena červená vlajka a úsilí jezdců bylo přerušeno. Po obnovení zbýval Tracyho rivalům čas jen na dvě kvalifikační kola. Tracyho čas ale pokořen již nebyl.

Nejblíže k ohrožení Tracyho času byl asi Bruno Junqueira, tomu ale zbývalo zhruba jen jedno kolo k tomu, aby dostal své pneumatiky do ideální teploty. Jeho čas 1m01.070s byl rychlejší než Paolův páteční.

Po kvalifikaci, obklopený médiemi, přijal Tracy cenu Grega Moora.

Na třetím místě se překvapivě umístil Brazilec Roberto Moreno s vozem týmu Herdez Competition. Čtvrtý dokončil kvalifikaci Michel Jourdain junior a pátý Sebastien Bourdais.

Závod bude vysílán přímým přenosem na TV stanici Eurosport ve 22,00.

Vytisknout

Diskuze: Vancouver: Tracy opět na Pole position

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Michigan: Kolegové z týmu Ch. Ganassiho v 1. řadě - anotační foto

Michigan: Kolegové z týmu Ch. Ganassiho v 1. řadě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud