1.Bahrajn: Filippi zvítězil stylem start-cíl

Daniel Šupa, 14. dubna 2007, 18:54 Google+

BAHRAJN, 1. ZÁVOD; Pilot stáje Super Nova Luca Filippi proměnil svoje včerejší pole position ve své první vítězství v šampionátu GP2. Vedení v delším a bodově cennějším dnešním prvním závodě ztratil pouze při zastávce v boxech.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
filippi, luca

filippi, luca | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Vynikající start předvedl Timo Glock, který se dokázal ze sedmé startovní pozice v první zatáčce protáhnout kolem druhého Alexandra Negraa za vedoucího Itala. Brazilec z týmu Minardi Piquet Sports však po souboji a vzájemném kontaktu propadal startovním polem zpět a po 14. kolech ze závodu definitivně odstoupil. Na stupně vítězů Filippiho a Glocka doprovodil kolega německého jezdce ze stáje iSport Andreas Zuber.

Na nepopulární čtvrté pozici dokončil závod nejúspěšnější debutant Bruno Senna, který musel odolat tlaku Luca di Grassiho, jenž předvedl pěkný předjížděcí manévr na Zaugga, kolegu Senny. Obe debutanti stáje Arden překonali očekávání a dá se předpokládat, že budou hlavními hráči letošního šampionátu. Poslední body získal sedmý Lapierre a osmý Garcia. Bod za nejrychlejší kolo vybojoval Nakajima.

Do zítřejšího kratšího závodu startují jezdci v pořadí dnešního závodu, pouze první osmička obráceně. Na pole position tak stane Garcia s vozem týmu Durango.

Vytisknout

Diskuze: 1.Bahrajn: Filippi zvítězil stylem start-cíl

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Salaquarda, Filip

Salaquarda: V pretekoch bývam lepší...

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud