Nelson Philippe nemá na Champ Car peníze

iM3, 21. března 2007, 15:32 Google+

Vítěz posledního závodu sezóny 2006 hledá i jiné zaměstnání, než sérii Champ Car. Samozřejmě týmy by po Philippem sáhly, ale jen pod podmínkou „balíku“ peněz, který by Philippe musel přinést.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Philippe, Nelson

Philippe, Nelson | foto: Photo by Dan Streck, USA LAT Photographic

Sdílejte článek

„V Champ Car chci strašně moc závodit. Ale očekávají, že donesu peníze, což neudělám. Nemám totiž ani cent,“ řekl Philippe.

Ubohý Francouz se objevil i v Melbourne, kde se představil všem vlivným lidem Formule 1, dokonce i Briatoremu. Bohužel nikdo neprojevil výrazný zájem.

„Nejsem připraven platit za testovací jízdy, ani nechci klesnout do GP2. Ale pokud bych od Renaultu dostal nabídku testovací jízdy nebo stát se jejich vývojovým jezdcem, bral bych to.“

Nelson Philippe závodil v minulém roce za tým CTE Racing-HVM, který koupil Paul Stoddart a přejmenoval na Minardi USA. Philippe tak přišel o místo v týmů.

„Hledám příležitost závodit ve formulových vozech, ale také zjišťuji, jaké jsou mé šance v šampionátu V8 Supercars (tam bych možná dostal i zaplaceno), ALMS a také v závodě 24 hodin Le Mans.“

„Jsem rozhodnut vzít osud do vlastních rukou. Nejsem hvězda ani nic podobného, ale za ježdění platit nebudu. Chci závodit za zásluhy a talent,“ dokončil Philippe.

foto: Photo by Dan Streck, USA LAT Photographic

Vytisknout

Diskuze: Nelson Philippe nemá na Champ Car peníze

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kinch/Kirklady

Adrian Newey pojede na závod Le Mans

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud