Durban bol pre Hallydaya náročný

Jozef Smrtník, 7. března 2007, 19:06 Google+

Od pretekov v Južnej Afrike ubehlo už vyše týždňa a až dnes si pilot Nového Zélandu posťažoval, aký bol ťažký zisk dvoch pódiových umiestnení.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Halliday, Matt

Halliday, Matt | foto: A1 Grand Prix Media

Sdílejte článek

Meno Matta Hallydaya sa spája s Novým Zélandom z čias prvej sezóny A1 Grand Prix a začiatku druhej sezóny. Od tej doby jazdil za tím Jonny Reid a až ôsme preteky znamenali opäť návrat Hallydaya. Počas oboch pretekov víkendu si počínal výborne a pre tím vybojoval dve tretie miesta. Pre Matta to však neboli jednoduché preteky, pretože musel pred nimi absolvovať intenzívnu prípravu.

"Návrat do auta bol pre mňa dobrý, ale samotná príprava psychicky náročná," hovorí Hallyday. "Našťastie som mal možnosť úzko spolupracovať s Davidom Searsom (manažér tímu) a s Chrisom Gornem (mechanik). Od pretekov v Beijingu som nemal priveľa príležitostí venovať sa príprave, ktorá bola narúšaná inými záväzkami."

Tím patrí tento rok k najsilnejším a Matt túžil získať pole position a napriek najrýchlejšiemu času v dvoch častiach kvalifikácie táto pozícia pripadla Nemecku. Prvá rada bola však takisto uspokojivá a vzhľadom na podmienky na trati sú dve tretie miesta výborným výsledkom.

"Nesedieť dlho v aute bolo pre mňa frustrujúce, preto som bol po návrate pod veľkým tlakom. Teraz sa však teším na ďalšiu príležitosť, pretože viem, ako výborný je tento tím. Predviedli sme, čoho sme schopní a pritom stále máme čo zlepšovať."

Foto:  A1 Grand Prix Media

Vytisknout

Diskuze: Durban bol pre Hallydaya náročný

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Patrick, Danica

Patrick: Chtěla bych více času

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud