Marco Andretti zůstává v IRL, zatím...

iM3, 28. února 2007, 14:18 Google+

Hvězda seriálu IRL se před nedávnem podruhé v životě posadila za volant monopostu F1. Rozhodně to na Andrettim zanechalo dojem, který by v budoucnu mohl rozhodnout a přesunu do Evropy…

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, Marco

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Andretti dostal nabídku od týmu Honda F1 a s radostí tuto novou zkušenost přijal. „Musíte jezdit naprosto odlišně. Do vracečky můžete ze sedmého převodu zabrzdit v délce této místnosti, nebo ještě méně,“ řekl Andretti, který minulý týden testoval v Homesteadu.

S přestupem do F1 by ale Andretti musel nejprve tvrdě trénovat. Rozdíl mezi oběma monoposty je značný, hlavně co se týče techniky jízdy. „Díky kontroly trakce je to velmi rozdílné.“

Marco Andretti zatím bere dobrodružství u Hondy jako skvělý zážitek. „Užil jsem si to. U týmu jsem byl vřele přivítán.“ A co se týče budoucnosti dvacetiletého vítěze Grand Prix of Sonoma?

„Nemám zdání. Dvakrát si mě pozvali, to je vše co vím. Nesnažím se na to myslet, protože vím, kde je na příštích pár let mé místo a jaké jsou mé cíle. Pokud bych se na 110% nesoustředil na práci, pak bych na cíle nedosáhl. Jen se snažím na pár let udržet si hlavu v tomto (Indy), potom o tom začneme přemýšlet,“ řekl Andretti.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Marco Andretti zůstává v IRL, zatím...

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

Budeme svědky těsných dojezdů do cíle?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud