IndyCar je priorita, NASCAR zábava

iM3, 29. října 2006, 16:42 Google+

Sam Hornish, trojnásobný šampión koketuje s myšlenkou přestupu do závodů NASCAR. Ovšem zda-li ukončí kariéru formulového jezdce a usedne za ohromný volant stock carů ještě zdaleka není jisté.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hornish jr., Sam

Hornish jr., Sam | foto: IRL

Sdílejte článek

Na zbytek roku 2006 má slíbené dva závody Busch series, samozřejmě u týmu Penske Racing. Ve Phoenixu a Homesteadu pojede s vozem Dodge #39. „Jsem nadšený, že mi Penske Racing dal příležitost řídit vůz Busch. Mluvili jsme o tom několik let a rozhodli se, že jakmile přijde čas, uděláme to,“ řekl Hornish, který v Phoenixu a Homesteadu nasbíral pět vítězství v sérii IRL.

Nicméně prioritou nadále zůstává IRL. „Počkáme a uvidíme jak to půjde,“ reagoval Horsnish na otázku ohledně nadcházející sezóny. V té totiž bude maximálně vytížen. Kromě účinkování v IndyCar o každém volném víkendu pojede Busch series.

„Nemám žádný konkrétní důvod, proč to dělám. Mimo toho, že chci vědět, zda to dokážu. Na druhé straně se budeme stále na IndyCar 100% soustředit ,“ řekl Hornish. Otázkou zůstává, jestli mu bude nový trend klasických okruhů v IRL vyhovovat. Hornish je výborným pilotem na oválech, ale v zatáčkách doprava poněkud ztrácí.

Foto: IRL

Vytisknout

Diskuze: IndyCar je priorita, NASCAR zábava

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Spengler, Bruno

Hockenheimring: Spengler zvítězil počtvrté

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud