Bourdias s druhým místem spokojený

iM3, 24. září 2006, 17:55 Google+

Přestože byly časy kol o hodně pomalejší než v první kvalifikaci, získal vedoucí muž průběžného pořadí místo v první řadě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
bourdais, sébastien

bourdais, sébastien | foto: Photo by Phil Abbott, USA LAT Photographic

Sdílejte článek

Díky provizornímu pole-position v druhé kvalifikaci si podle pravidel vysloužil jeden bod a druhé místo na startu. „Je škoda, že nevyšlo počasí, protože vůz McDonald byl na suchu úžasný, ale v těchto podmínkách je to o nervy. Bylo to velmi zmatečné. Ráno jsme měli pravděpodobně nejrychlejší vůz, ale pršelo,“ řekl Sebastien Bourdias.

Tým předpokládal lepší počasí a zisk práva startovat z pole-position. Počasí však bylo proti a pro jezdce připravilo „mokrou“ kvalifikaci, která prakticky rozhodla o postavení na startovním roštu.

Bruno Junqueira, druhý pilot týmu Newman/Hass Racing již takové štěstí neměl. Do druhé kvalifikace ani nenastoupil: „Možná jsme měli v druhé části bojovat a zajet rychlé kolo, které by nám zaručilo přední řadu. Jenže Sebastien vyjel na trať ještě když byl povrch částečně suchý. Sledovali jsme předpověď a čekali na sucho, ale to nepřišlo.“ Junqueira odstartuje z desáté pozice.

Foto: Photo by Phil Abbott, USA LAT Photographic

Vytisknout

Diskuze: Bourdias s druhým místem spokojený

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tomczyk, Martin

Barcelona: Tomczyk vítězí z pole-position

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud