Andretti Green má vysoké cíle

iM3, 23. srpna 2006, 11:45 Google+

Tento víkend je na řadě předposlední závod sezóny. Andretti Green zatím slavil úspěch jen jednou a není pochyb o tom, že v Sonomě bych chtěl rozšířit celkový počet vítězství v roce 2006 na číslo dvě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, vítěz závodu v Milwaukee má vysoké cíle a v Sonomě by se rád projel po victory lane: "Je těžké popsat, jak je to vzrušující vracet se zpět na Infineon Raceway. Na závodních okruzích se nám daří a to je pro Team 7-Eleven dobrá příležitost vrátit se na victory lane." Dario Franchitti považuje okruh Infineon za nejobtížnější, na kterém kdy závodil. Tým používá data ze závodu v St. Petersburgu a Watkins Glen a Franchitti je znám tím, že raději upřednostňuje klasické tratě než ovály.

Marco Andretti se na víkend velmi těší. Hlavní důvod je především úspěch v minulých letech. "Je to jedna z mála tratí, kde jsem již závodil a vyhrál. Tým NYSE a celý Andretti Green byly na prvních dvou klasických tratí silní a myslím, že o víkendu budeme na špici," řekl Marco, který ve Watkins Glen zazářil a nebýt nešťastné kolize s Eddie Cheeverem, mohl dojet mezi prvními třemi.

Ani Bryan Herta nepojede do Sonomy se špatnými pocity: "V Infineonu si to užiji, protože je to náročná a tvrdá trať. Není zde mnoho příležitostí k předjíždění. Je nutné se dobře kvalifikovat. Trať je velmi vyzývavá a pravděpodobně jedna z nejnáročnějších na výdrž."

Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Andretti Green má vysoké cíle

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

RuSPORT bez náhrady

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud