IRL má týdenní dovolenou

iM3, 19. srpna 2006, 11:48 Google+

Seriál IndyCar není v tak rychlém kolotoči jako Formule 1. Méně závodů, méně testování a časté pauzy mezi závody dovoluje jezdcům trávit volný čas nejrůznějšími způsoby.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Herta, Bryan

Herta, Bryan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Druhý volný víkend ze tří týdnů. Není proto překvapením, že většina z nich má v plánu jen relaxovat. Ačkoliv, najdou se i výjimky: „Musím si sednout a přijít na to, proč je moje auto tak pomalé,“ řekl Bryan Herta, který v průběžném pořadí figuruje na jedenáctém místě.

Scott Dixon již takové starosti nemá a kromě domácího odpočinku chce konečně projet svoji novou loď. „Použil jsem ji jen jednou v roce, protože jsem pořád pryč.“

Tony Kanaan se vyskytuje ve společnosti přátel včetně zraněného kamaráda, Christiana da Matty. „Pravděpodobně pojedu do nemocnice za Christianem. Byl jsem tam minulý týden. Doufám, že mu dodám sílu k brzkému uzdravení.“

Nejenom Herta se bude připravovat na nadcházející závod. Vitor Meira je závodník tělem i duší: „Někde si vypůjčím motokáru a budu trénovat. Nebudu jen sedět doma. Rozhodně budu dělat cokoliv, co mi pomůže se připravovat do Sonomy."

Podnik Indy Grand Prix of Sonoma je naplánován na příští víkend. Infineon Raceway je klasická trať, dobře známá ze seriálu NASCAR. Vozy IndyCar se na ní letos objeví poprvé.

Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: IRL má týdenní dovolenou

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Frentzen, Heinz Harald

Frentzen odpověděl nejlepším časem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud