Boj o titul se dramatizuje i v GP2

Pavel Stavebník, 8. srpna 2006, 08:11 Google+

Po vydařeném víkendu obnovil syn trojnásobného šampiona F1 Nelson Piquet svoje ambice na porážku vedoucího jezdce průběžného pořadí Lewise Hamiltona.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Piquet jr., Nelson

Piquet jr., Nelson | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Nelson Piquet Jr. vyhrál kvalifikaci i oba závody a bodoval i za nejrychlejší kolo, závod na Hungaroringu mu tak vyšel výborně. Hamilton zachraňoval co se dalo po sobotním neúspěchu alespoň nedělním druhým místem. Bodový rozdíl mezi oběma jezdci je čtyři závody před koncem sezony 13 bodů.

„Celý víkend šlo vše jako po másle. O takovém víkendu sní každý pilot a takovým stylem bych chtěl ukončit i letošní boj o titul. O to se nyní hraje a stále ho mohu získat.“

Hvězda juniorského programu stáje F1 McLaren Mercedes Hamilton lituje své chyby v úvodní kvalifikaci a před nadcházejícím závodem dostala jeho tradičně sebevědomá prohlášení mírně jiný tón.

Nelson Piquet má totiž proti Hamiltonovi jednu výhodu, a to znalost závodní dráhy v Istanbulu z loňské sezony, zatímco snědý Brit ji uvidí úplně poprvé. "Svoji pozici však bez boje nedám," slíbil jezdec stáje ART.


Foto: www.gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: Boj o titul se dramatizuje i v GP2

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Piquet jr., Nelson

2.Maďarsko: Nelson získava double

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud