Korea znovu zrušena

Petr Stejskal, 23. července 2006, 11:13 Google+

13. závod letošního šampionátu v Ansanu v Jižní Koreji byl oficiálně zrušen. Znovu...

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Legge, Katherine

Legge, Katherine | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

Ani letos se bohužel nepodaří uspořádat dlouho očekávaný závod v Jiřní Koreji. Vedení seriálu dnes vydalo oficiální zprávu, že i přes veškerou snahu se závod na stále nedokončené trati v Ansanu konat nebude.

"Je to politováníhodné že se závod v Koreji neuskuteční i přes naši opakovanou snahu. Nechceme ale aby se tato událost nějak negativně podepsala na zatím úspěšné sezóně", řekl Kevin Kalkhoven, spolumajitel ChampCar. "I přes nešťastnou situaci v Koreji chceme dále rozvíjet naši přítomnost v Pacifické oblasti a nabídnout divákům závody světového kalibru"

O Korejském závodě se začalo mluvit poprvé v roce 2004, kdy byl naplánován na nadcházející sezónu. V roce 2005 se do Koreji dokonce podíval i Ryan Hunter Reay, aby se zúčastnil promo akce, avšak závod byl zrušen dva týdny před jeho konáním a přeložen na letošní sezónu. Již od začátku roku však byly slyšet hlasy, že se závod neuskuteční ani letos. Nyní bylo toto oficiálně potvrzeno a ani jeho budoucnost v následujících sezónách bych neviděl po tolika neúspěších příliš růžově.

Foto: ChampCar Media

Vytisknout

Diskuze: Korea znovu zrušena

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Green a Mercedes ovládli kvalifikaci

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud