Už zase?

Petr Stejskal, 10. června 2006, 23:09 Google+

...aneby jiný pohled jezdeckou změnu u RuSPORTu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
da Matta, Cristiano

da Matta, Cristiano | foto: Photo by Lesley Ann Miller, USA LAT Photographic

Sdílejte článek

Já být Dale Coyne, tak mě to asi naštve. Představte si to. Máte tým v ChampCar, ale vlastně každý rok před sezónou neděláte nic jiného než že sháníte jezdce, který dokáže přinést dostatečný sponzorský příspěvek na celou sezónu. A když se vám náhodou povede sehnat nějaký peníz navíc a najmete si nějakého lepšího jezdce, tak Vám ho po pár závodech vyfoukne některý z lepších týmů.

Stejnětak jako loni, kdy od Coyne odešel Oriol Servia do Newman/Haas nahradit zraněného Junquieru, tak letos byl přetažen Cristiano da Matta do RuSPORTu. Dobrá stránka? Cristiano bude mít konečně zase super závodní náčiní a bude moci předvést co umí. Špatná stránka? ChampCar přijde o jediného Američana ve startovním poli. A to není pro především americkou formulovou sérii úplně dobrá zpráva.

Nevím tak úplně jaký pocit z této výměny mít. Těším se na to, že Cristiano bude prohánět Justina a snad i Bourdaise, ale zase ztrát Allmendingera je nepříjemná. Není pochyb o tom, že je to talent a společně s RuSPORTem toho hodně dosáhli.

Foto: Champ Car Media

Vytisknout

Diskuze: Už zase?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hamilton, Lewis

1. Velká Británie: Hamilton doma nezaváhal

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud