V tréninku nejrychlejší J. M. Lopez

Daniel Šupa, 5. května 2006, 14:46 Google+

Evropa - trénink; S tak vyrovnanými časy se dá očekávat nejen napínavá kvalifikace, ale i oba víkendové závody. První tři jezdci se vešli do jediné desetiny vteřiny.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
lópez, josé maría

lópez, josé maría | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Nejrychleji objel německý Nürburgring Jose Maria Lopez jezdící za tým Super Nova. Druhý čas s minimální ztrátou získal Lapierre (Arden) a následoval Carroll (Racing Engineering). Další slibný výkon předvedli jezdci nového týmu Trident. Zuberovi patří čtvrtý a Brunimu šestý čas.

Špatně vkročil do víkendu naopak vedoucí jezdec průběžného pořadí Nelson Piquet, který se po deseti minutách od začátku tréninku vrátil k mechanikům s technickými problémy a boxy více neopustil.

Pohromou pak byl dnešní volný trénink pro před sezonou papírově silnou stáj Fisichella Motorsport, jejíž jezdci Filippi a Tahinci byli nejen nejpomalejšími, ale na bodované pozice ztrácí dvě respektive tři vteřiny!

Zvláště první zatáčka dnes činila mladým jezdcům problémy a mimo dráhu zavítali Monfardini, Tahinci a bohužel i Zuber, který uvízl v kačírku a již svůj čas neměl příležitost zlepšit.


Foto: www.gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: V tréninku nejrychlejší J. M. Lopez

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Balfe Motorsport se těší na první závod

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud