Bourdais odstartuje v neděli z první řady

ar1, 21. října 2005, 20:39 Google+

Surfers Paradise - 1. kvalifikace: Sebastien Bourdais vyhrál páteční kvalifikaci a zajistil si pro nedělní závod první řadu na startu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
bourdais, sébastien

bourdais, sébastien | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

Závodní víkend začal silným deštěm, který ustal těsně před první kvalifikací. Trať oschla v průběhu 35 minutové kvalifikace.

Sebastien Bourdais vyčkával na nejrychlejší čas, kterého se mu podařilo zajet až v posledním kole páteční kvalifikace. Kanadská dvojka se snažila úřadujícího mistra překonat až do poslední chvíle. Konečný rozdíl dvou desetin sekundy dělí druhého Taglianiho od první řady na startu. Třetí Paul Tracy ztratil již přes jednu sekundu.

V první šikaně těžce havaroval Timo Glock, který naštěstí vyvázl bez zranění,kvalifikace musela být ale na čas zastavena.

Skvěle zajel první kvalifikační jízdu Nelson Philippe, následován Oriolem Serviou. Z nováčků se nejlépe umístil Michael McDowell, který skončil třináctý.

Zítra proběhne bitva o druhé místo v první řadě. Kdo to bude, kdo se bude snažit stížit Sebastienu Bourdaisovi zisk druhého titulu mistra Champ Car? Na to si musíme počkat do zítřka.

Foto: ChampCar Media

Vytisknout

Diskuze: Bourdais odstartuje v neděli z první řady

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tagliani, Alex

Alex Tagliani s domácím týmem nejlepší

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud